Over Eos multimedia

Eos multimedia is een grafisch bureau voor al uw vormgeving, ontwerp, webdesign, print- en drukwerk uitingen gevestigd in Burgum, Tytsjerksteradiel.
Over Eos multimedia
logo Eos

Even voorstellen

Mijn naam is Ramon Nitters, grafisch vormgever en webdesigner met meer dan 19 jaar ervaring in de grafische sector. Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer gevestigd in Burgum, Tytsjerksteradiel.

Vormgeving.

Het ontwerp is het begin en de rode draad van een huisstijl. Van een logo tot een totale huisstijl, inclusief website en drukwerk. Ik bied graag een complete oplossing voor al uw huisstijl uitingen.

Webdesign.

Een goede website is uw visitekaartje op het internet, belangrijk dat deze dus aansluit bij de rest van uw huisstijl. Ook van belang is dat deze mobielvriendelijk is, goed wordt gevonden in Google en goed beveiligd is door middel van een SSL certificaat.
Lees meer over webdesign.

Joomla specialist.

Voor de basis van een website maak ik gebruik van het beheersysteem Joomla zodat u als klant zelf aan de slag kunt met de website.
Lees meer over Joomla

Drukwerk.

Het verzorgen en leveren van print- en drukwerk is een logisch vervolg op het ontwerp. Zo kan ik de kwaliteit bewaken van de huisstijl en heeft u een zorg minder.

Bekijk mijn portfolio.


Logo 2C 21px TM